Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Ilinca Vandici Copil

Ilinca Vandici este mămica unui băiețel superb în vârstă de 2 ani iar acest rol i-a schimbat total viața. Şi sperăm că în curând îi.

Ilinca vandici copil
Cat De Mare A Crescut Fiul Ilincai Vandici Zian Este Leit Tatal Lui Kanal D Romania

Cu trei nume mari din lumea mondenă autohtonă care-și pun pirostriile în aceeași zi Adi Mutu Ilinca Vandici și.

Ilinca vandici copil

. Eu am avut semne citește mai departe. Ilinca Vandici vine la o poveste alături de mine. Ilinca Vandici vorbește despre depresie postnatală. Si pentru ca pentru prima data alaturi de ea si iubitul sau de Paste se afla si micutul bebelus din burtica Ilinca a decis sa faca urari fanilor din partea intregii familii.

Hello dragilor astazi vreau sa va vorbesc putin despre modaliltatea in care eu reusesc sa imi adorm copilul. Ilinca Vandici este una dintre vedetele de televiziune care are o perspectivă deschisă asupra fiului ei Zian. Eram un copil teribilist deşi nu am făcut chestii de care să îmi fie ruşine ba dimpotrivă am fost un copil extrem de cuminte şi matur în toate deciziile pe care le-am luat de-a lungul vieţii. Aceasta are 169 dar ea declară de fiecare dată că are 170.

Aboneaza-te la canalul nostru. Ilinca Vandici a făcut mărturisiri despre cum îl crește pe Zian fiul ei în vârstă de trei ani dar și despre problemele pe care le-a întâmpinat. Ilinca vandici copil Ilinca Vandici straluceste de cand a aflat ca este insarcinata. Este cel mai răsfățat copil.

Ilinca Vandici a dezvăluit ce înălțime are. I linca Vandici este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România cu o carieră de 15 ani pe sticlă dar şi o prezenţă populară în concursurile autohtone de Miss pe vremea când era o adolescentă. Ilinca Vandici 31 ani a avut parte de cele mai frumoase şi emoţionante momente din viaţa ei duminică 15 octombrie. Ilinca Vandici 31 de ani s-a întors la emisiunea Bravo ai stil la o lună și două săptămâni de când a devenit mămica unui băiețel.

Potrivit surorii Ilincăi Vandici prezentatorea de la Bravo ai stil și soțul ei își mai doresc un copil. 0 Items Nu aveti nici un. Povestim despre drumul său din satul Măgești până la București cât a muncit pentru a ajunge unde este în. Adela Iacob - 08 Noi 2019 2049.

Nimeni nu se aștepta. Citeste stiri si vezi poze cu Ilinca Vandici. Ea a dezvăluit în ziua botezului că Ilinca vrea să-i facă lui Zian o soră. La 20 de ani eram un copil dornic de a descoperi lumea dornic de afirmare de a fi în centrul atenţiei de a face lucruri măreţe.

Ilinca Vandici este una dintre celebritățile care întotdeauna a vorbit sincer despre problemele cu care s-a confruntat de la faptul că a fost înșelată până la recuperarea de după naștere şi depresia postnatală. Ilinca Vandici a declarat că este o persoană. În urmă cu un an Ilinca Vandici s-a întors în lumina reflectoarelor după o perioadă în care s-a ocupat de micuțul Zian. Ilinca Vandici a născut un băiețel prin cezariană.

Ilinca Vandici îi permite băiețelului ei să facă absolut orice. Avantajul ei este că televiziunea te face să pari mai înalt. Ilinca Vandici Copil - Ilinca Vandici Nu E Sigură Că Mai Vrea Un Copil Sunt AÈa Fericită Doar Cu El Libertatea - Fotbalistul și vedeta tv au trecut prin nenumărate despărțiri și împăcări. Ilinca a avut o apariţie inedită purtând o creaţie a lui Răzvan Ciobanu colegul ei de la emisiunea Bravo ai stil.

Odată cu începerea noului an școlar Ilinca Vandici a luat deczia să-l trimită la grădiniță și pe micuțul Zian la doar 3 ani astfel artista are timp și pentru ea. În această zi s-a cununcat religios cu alesul inimii şi şi-a botezat fiul. Ilinca Vandici s-a despărțit cu scandal de Ciprian Marica în 2011 după doi ani de relație în care prezentatoarea tv a tot sperat că fotbalistul o va lua de nevastă. El mă răsplătește cu zâmbete și îmbrățișări.

Ilinca Vandici 31 de ani apare șase zile din șapte la tv grație emisiunii Bravo ai stil care a ajuns la. Pe cine a convins Ilinca Vandici să cânte la nunta ei. Ilinca Vandici prima imagine cu bebe. Ilinca Vandici al doilea copil.

Nu încerc și nu doresc să fiu cea mai bună mamă din lume ci cea mai bună mamă pentru copilul meu. Comenzi prin telefon 0213611599 0213611353 Zilnic. See more of ilinca vandici oficial on facebook. De altfel debutul său în televiziune a.

Varsta inaltime copil sot relatii biografie emisiune. Tot atunci frumoasa vedetă a vorbit și despre al doilea copil. Îi doresc lui Andrei să aibă grijă de Ilinca să o iubească pentru că e o persoană minunată. Ilinca Vandici despre depresia postnatală și apariția celui de-al doilea copil.

Ilinca a spus că evită să spună înălțimea ei din cauza conotației pe care o poate căpăta numărul centimetrilor. Ilinca și soțul său s-au pregătit de mult pentru venirea pe lume a fiului lui ba chiar s-au gândit și la numele acestuia. Ilinca Vandici despre concurentele favorite. Prezentatoarea tv ne-a povestit la petrecerea de lansarea a noii grile de programe a postului Kanal D despre copil.

Branduri de lux de îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru copii Ilinca Boutique - Ilinca Boutique links. Zian creşte e bine se dezvoltă sănătos. Ilinca Vandici a născut pentru prima oară pe data de 23 iulie 2017 iar de atunci s-a gândit serios la un al doilea copil. În realitate însă Marica nu făcea decât să se eschiveze și să atenteze chiar la alte dive din.

Bebelușul a avut 39 kilograme și 535 centimentri primind nota 10 potrivit Wowbiz citat de Unicaro. Va invit sa urmariti acest vlogSubscribe la Ca. Totul despre prezentatoarea TV Ilinca Vandici.

Ilinca vandici copil
Ilinca Vandici E Pregătită Pentru Următorul Copil și Ar Vrea Să Aibă O Fetiță Libertatea

Ilinca vandici copil
Ilinca Vandici Dezvăluiri Despre Cel De Al Doilea Copil Eu Incerc Să Fiu Cea Mai Bună Mamă

Ilinca vandici copil
Ilinca Vandici E Pregătită Pentru Următorul Copil și Ar Vrea Să Aibă O Fetiță Libertatea

Ilinca vandici copil
Ilinca Vandici Despre Al Doilea Copil Nu Doresc Să Fiu Cea Mai Bună Mamă

Ilinca vandici copil
Ilinca Vandici Nu E Sigură Că Mai Vrea Un Copil Sunt Așa Fericită Doar Cu El Libertatea

Ilinca vandici copil
Ilinca Vandici E Pregătită Pentru Următorul Copil și Ar Vrea Să Aibă O Fetiță Libertatea

Ilinca vandici copil
Fiul Ilincăi Vandici A Implinit 3 Ani Cat De Mult A Crescut Zian E Micul Prinţ

Ilinca vandici copil
La Mulți Ani Copil Iubit Ilinca Vandici Oficial Facebook

Posting Komentar untuk "Ilinca Vandici Copil"