Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Ilinca Vandici Divort

Cei doi au împreună un băiețel în vârstă de 4 ani Zian. Fanii vedetei Kanal D mai vor să știe lucruri despre familia ei despre divorț despre foștii iubiți dar și ce salariu primește de la postul turc de televiziune.

Ilinca vandici divort
Ilinca Vandici The First Statements About Divorce What S Going On In The Star S Marriage

Casatorita din 2017 cu Andrei Neacsu vedeta de televiziune Ilinca Vandici 35 de ani a comentat zvonurile privind divortul dintre cei doi.

Ilinca vandici divort

. Pe ce poziții sunt Ilinca Vandici Inna Anda Adam sau Loredana Chivu. I linca Vandici este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România cu o carieră de 15 ani pe sticlă dar şi o prezenţă populară în concursurile autohtone de Miss pe vremea când era o adolescentă. De aia aveți senzația că sunt super-înaltă și când ne întâlnim prin parc sau pe la mall îmi spuneți că sunt mică și firavă a declarat Ilinca Vandici pe Youtube. În ultima perioadă însă au tot existat zvonuri conform cărora cei doi s-ar afla în prag de divorț.

Casatorita din 2017 cu Andrei Neacsu vedeta de televiziune Ilinca Vandici 35 de ani a comentat zvonurile privind divortul dintre cei doi. E frumos că mă înalță. Her the best movie is An Angel Hooked on Me. În octombrie 2017 Ilinca Vandici 35 de ani s-a căsătorit cu soțul ei Andrei Neacșu 29 de ani.

Mai puțin cunoscut este însă trecutul actualului soț. Relația cu Andrei este foarte frumoasă și foarte liniștită. Cununia civilă a avut loc în mare secret în Tunari localitatea în care cuplul locuieşte. Intr-o interventie online Ilinca Vandici a admis neintelegerile cu Andrei dar a exclus o despartire definitiva in.

Ilinca Vandici în vârstă de 35 de ani și Andrei Neacși în vârstă de 29 de ani s-au căsătorit în 2017 și formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Este cam tot ce am visat și. Show More Posts from ilincavandicioficial. Ilinca Vandici a vorbit în cadrul unui interviu special despre primul mariaj al soțului ei.

Deci divorț nu e nu e a spus Ilinca Vandici. Relația cu Andrei este foarte frumoasă și foarte liniștită. Vedeta a spus tot despre căsnicia sa În videoclipul postat de Ilinca Vandici pe pagina sa de Youtube vedeta a vorbit despre zvonurile cum că a divorțat de soțul său. Frumoasa vedetă este foarte deschisă cu fanii ei și a vorbit Continuă lectura Ilinca Vandici vorbește despre divorț Citește și.

Ilinca Vandici a ales să-și asume total titulatura de persoană publică așa că le împărtășește de ani buni fanilor detalii despre viața sa. Ilinca și soțul său s-au pregătit de mult pentru venirea pe lume a fiului lui ba chiar s-au gândit și la numele acestuia. Deci divorț nu e nu e a spus Ilinca Vandici. Bebelușul a avut 39 kilograme și 535 centimentri primind nota 10 potrivit Wowbiz citat de Unicaro.

Cuplul are împreună un fiu Zian care va împlini 4 ani pe 23 iulie 2021. A treia dintre acestea a fost Ilinca Vandici divorț iar prezentatoarea TV a dezvoltat fără să ezite subiectul. Ilinca Vandici primele declaratii despre divort. Mother of Zian.

Ilinca Vandici a vorbit despre divorțul de Andrei Neacșu soțul ei. Ilinca Vandici reacție după zvonurile legate de divorțul său. Vedeta a dat cărțile pe față după zvonurile apărute. Îmi pare rău să vă dezamăgesc îmi pare bine pentru mine.

Vedeta a mărturisit că ea și soțul ei se iubesc foarte mult și duc o viață de familie frumoasă și liniștită și că nu se pune problema de vreun divorț. Chiar dacă este mămica unui băiețel superb aceasta nu se sfiește să le arate fanilor de pe rețelele de socializare formele ei apetisante. Aceasta a dezvoltat subiectul fără nicio ezitare subliniind că relația pe care o are este foarte. Ilinca Vandici despre zvonurile de divorț.

Cel care a oficiat ceremonia este chiar socrul vedetei. Join Facebook to connect with Ilinca Vandici and others you may know. De altfel debutul său în televiziune a. Cei doi au impreuna un baietel in varsta de ani.

Când decizi să îți împarți tot restul vieții cu un partener îl iei la pachet cu tot ce a trăit. Vedeta si sotul sau Andrei Neacsu sunt casatoriti din anul 2017. Andrei Neacșu a fost căsătorit cu o fostă deputată PSD Ilfov iar divorțul a venit la doar trei luni de la nuntă. În timpul declarațiilor prezentatoarea a vorbit despre cariera sa inclusiv despre Bravo ai stil.

Îmi pare rău să vă dezamăgesc îmi pare bine pentru mine. Ilinca Vandici a născut un băiețel prin cezariană. Dacă Vandici a fost cuminte pe plan amoros despre Andrei Neacșu nu s-ar putea spune același lucru. Deci divorț nu e nu e Ilinca Vandici a pus capăt oricăror speculații privind un eventual divorț între ea și Andrei Neacșu.

View the profiles of people named Ilinca Vandici. Ilinca Vandici a vorbit despre căsnicia cu soțul ei. Ilinca Vandici declarații despre prima căsătorie a soțului ei. Decizia oficială a venit acum.

Ilinca Vandici was born on June 17 1986 age 35 in Oradea Romania. Facebook gives people the power. Imi pare rau sa va dezamagesc Ilinca Vandici si-a gasit fericirea dupa despartirea de Ciprian Marica in bratele unui tanar de afaceri din Bucuresti. TV Host- Bravoai stil-KanalD.

Ilinca Vandici s-a căsătorit cu afaceristul Andrei Neacşu în 2017 după doi ani de relaţie. She is a celebrity actress. Trecutul amoros al soțului Ilincăi Vandici. Intr-o interventie online Ilinca Vandici a admis neintelegerile cu Andrei dar a exclus o despartire definitiva in conditiile in care cuplul are un copil pe Zian 4 ani.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România. Ilinca Vandici vedeta de la Kanal D a rupt tăcerea cu privire la zvonurile ce o priveau în legătură cu posibilul divorț de Andrei cel cu care are un băiețel relatează PlaytechDe altfel acesta era unul dintre subiectele de pe bursa zvonurilor având în vedere faptul că multe dintre cuplurile mai mult sau mai puțin celebre au fost mai tensionate în primul an de pandemie. M-a băgat în povestea lui fără să îmi dau seama ce se întâmplă. Top 50 sexy-vedete în cele mai senzuale costume de baie.

În cel mai recent videoclip de pe canalul ei de YouTube prezentatoarea TV a vorbit despre divorț. Relația cu Andrei este foarte frumoasă și foarte liniștită. Ilinca Vandici neagă zvonurile legate de divorț. She was nominated for TV Mania Award for Sexiest TV Star - Female Radar de Media Award for Most Popular Romanian TV Star.

Ilinca vandici divort
Ce Spune Ilinca Vandici Despre Zvonurile Privind Divorțul Său Imi Pare Bine Pentru Mine Elle Ro

Ilinca vandici divort
Ilinca Vandici Despre Divortul De Andrei Neacsu Vedeta A Spus Lucrurilor Pe Nume Imi Pare Rau Sa Va Dezamagesc

Ilinca vandici divort
Exclusiv Pe Ea A Lăsat O Andrei Neacșu Pentru Ilinca Vandici Este Un Nume Greu In Psd Care S A Imbogățit Peste Noapte După Divorț Impact

Ilinca vandici divort
Exclusiv Pe Ea A Lăsat O Andrei Neacșu Pentru Ilinca Vandici Este Un Nume Greu In Psd Care S A Imbogățit Peste Noapte După Divorț Impact

Ilinca vandici divort
Ce Spune Ilinca Vandici Despre Prima Căsătorie A Lui Andrei Neacșu Noi Am Inceput Această Relație Fiind Galerie Foto Galerie Foto Stiri Vedete Si Evenimente Viva Ro

Ilinca vandici divort
Ilinca Vandici Despre Divorțul De Soțul Ei Imi Pare Rău Să Vă Dezamăgesc Dcnews

Ilinca vandici divort
Ilinca Vandici Primele Declaraţii Despre Divorţ Ce Se Intamplă In Căsnicia Vedetei Impact

Ilinca vandici divort
Ilinca Vandici Dezvăluiri Sincere Despre Relaţia Cu Andrei Neacsu A Fost Singurul Care A Remarcat Că Este O Problema Cu Mine De Care Nici Eu Nu Eram Constientă

Posting Komentar untuk "Ilinca Vandici Divort"