Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Ilinca Vandici Iubiti

Cariera in televiziune si-a inceput-o cu un gram de noroc si dorinta. Am fost la ea acasa la Oradea apoi am iesit in cluburi.

Ilinca vandici iubiti
Exclusiv Ilinca Vandici A Trecut La Al Doilea Fost Iubit Al Cantăreței Adună Ce Aruncă Anda Adam Libertatea

Ea zice ca n-am fost iubiti dar eu pot sa va spun altceva.

Ilinca vandici iubiti

. Desi Ilinca nu recunoaste ca ar fi avut vreo relatie cu Sebi declaratiile acestuia dezmint ceea ce spune ea. S-a întâmplat şi asta dar lumea nu ştie şi nu e o problemă. A avut parte de sprijin enorm din partea familiei putere de munca nervi de otel si rabdare nemarginita. Impreuna cu sotul sauvedeta Tv nu a ratat ocazia sa viziteze si parcul zoologic din insula africana.

Imagini cu Ilinca Vandici dezbracată complet făcute publice. Am încercat să înțeleg ce s-a întâmplat și de ce. De ce mama Ilincăi Vandici i-a spus că va fi percepută ca o ușuratică. Ioniță de la Clejani.

Ilinca Vandici vorbeste despre speculatiile legate de o posibila impacare cu fostul iubit Ciprian Marica. Aoleu cu sotul cu fostii iubiti. Aceasta a vorbit despre viața sa sentimentală și a mărturisit că a avut și iubiți pe care i-a întreținut potrivit okmagazinero. I linca Vandici este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România cu o carieră de 15 ani pe sticlă dar şi o prezenţă populară în concursurile autohtone de Miss pe vremea când era o adolescentă.

Când era vorba de iubire de înţelegere şi de respect nu mă deranja treaba asta. Ilinca Vandici a vorbit intr-un interviu despre relatia pe care o are in prezent cu fotbalistul Ciprian Marica facand referire la speculatiile cum ca s-ar impaca cu el in conditiile in care si-au petrecut impreuna sarbatorile de iarna. Ilinca Vandici 29 de ani are lipici la fotbalişti. S-a întâmplat şi asta dar lumea nu ştie şi nu e o problemă.

Ilinca was born on June 17 1986 in Oradea RomaniaIlinca is one of the famous and trending celeb who is popular for being a Movie Actress. Ilinca Vandici în vârstă de 35 de ani și-a amintit de începuturile poveștii sale de dragoste cu Andrei Neacșu cel care i-a devenit soț și împreună cu care are un băiețel pe nume Zian. Nu puteam să-mi caut un iubit care să mă plimbe cu tramvaiul. Ilinca Vandici is a member of famous Movie Actress list.

Ilinca Vandici is a well known Movie Actress. Mult mai tânăr decât ea Cătălin Ţîră 21 de ani este nimeni altul decât fostul iubit al Andei Adam. She was nominated for TV Mania Award for Sexiest TV Star - Female Radar de Media Award for Most Popular Romanian TV Star. Metoda uluitoare pe care au folosit-o.

Ilinca Vandici este o fata care si-a vazut visul evenit realitate acela de a participa activ la ceea ce inseamna manipularea opiniei publice prin mass-media. Cum au reuşit hoţii să fure ceasul de sute de mii de euro direct de la mâna lui Cosmin Olăroiu. Ilinca Vandici prezentatoarea de la Bravo ai stil a făcut mai multe mărturisiri sincere despre bărbații din viața ei. As of 2018 Ilinca Vandici is 31 years years old.

Ce greșeală comunistă ar fi comis vedeta Kanal D. Ilinca Vandici a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din trecutul său. Ilinca Vandici despre una din cele mai importante relatii din viata ei Da am tras de relatie. Citeste despre fostii iubiti ai Ilincai Vandici prezentatoarea emisiunii Bravo ai stil.

Ilinca Vandici a recunoscut că și-a întreținut doi dintre foștii iubiți. Articole despre Ilinca Vandici interviuri biografie cariera in TV poze cu copilul ei. Ilinca Vandici şi-a devorat iubitul în maşină. Fosta iubita a lui Ciprian Marica Ilinca Vandici se distreaza de minune pe plajele din Zanzibar acolo unde este si Vali Vijelie.

Dacă idila Andei cu Țîră a fost mult mai mediatizată ținând cont că mama lui Cătălin a făcut un întreg tam-tam pe seama acestei relații afirmând în presă că fiul ei nu are ce să caute lânga Anda care. Ilinca Vandici a mărturisit tot despre perioada în care a fost înșelată de iubit și despre cum acest lucru a afectat-o din punct de vedere profesional. Ilinca Vandici recunoaște. Iubiti ilinca vandici.

Aceasta a vorbit despre viața sa sentimentală și a mărturisit că a avut și iubiți pe care i-a întreținut potrivit okmagazinero. She is a celebrity actress. Când era vorba de iubire de înţelegere şi de. Her the best movie is An Angel Hooked on Me.

Și în showbiz burlacii sunt puţini aşa că de multe ori vedetele sunt nevoite să facă schimb de iubiţi. Cele mai sexy poze cu Ilinca Vandici. A fost prima relație de la care nu am mai avut așteptări a mărturisit prezxentatoarea de televiziune în cadrul unui interviu. Întrebată dacă a făcut compromisuri în carieră Ilinca Vandici a fost extrem de sinceră.

Se pare că Ilinca Vandici adună resturile Andei Adam dându-și întâlnire cu tineri cu care cântăreața s-a afișat imediat după despărțirea de Victor Slav. Sunt o tipa discreta si am asta din cei sapte ani de acasa. După mult-mediatizata relaţie cu Ciprian Marica vedeta tv s-a refugiat în braţele unui alt jucător. S-a întâmplat şi asta dar lumea nu ştie şi nu e o problemă.

Am cautat sa ascund relatia pentru ca ma simteam prost dupa ce a fost cu atatia barbati. După cum a mărturisit Ilinca Vandici vrea să profite din plin de timpul liber de dinaintea sărbătorilor de iarnă și a făcut o escapadă la Viena împreună cu soțul ei Andrei Neacșu. De altfel debutul său în televiziune a avut loc în urma concursului Model of the Universe 2004. Prima datã Ilinca Vandici foto a apãrut în presã drept iubita lui Alin Cocos fiul vitreg al Elenei Udrea iar mai apoi Ilinca Vandici nehotãrîtã între mai multi iubiti Monitorul de Neamț și Roman.

Ilinca Vandici a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din trecutul său. De ce nu a apărut în Playboy. Ilinca Vandici was born on June 17 1986 age 35 in Oradea Romania. Am avut parte de foarte multe încercări de foarte multe momente de cumpănă de nesiguranţă de nelinişte de abandon pur şi simplu pentru că eu am şi trecut prin majoritatea televiziunilor de top din România încercând să-mi găsesc locul echipa oamenii.

Eu provin dintr-o familie nu ultra-bogată dar o familie în care nu mi-a lipsit absolut nimic unde am avut întotdeauna. Fanii au rămas fără cuvinte când au apărut imagini cu prezentatoarea dezbrăcată. În această situaţie se află acum Ilinca Vandici 29 de ani care trăieşte un amor nebun cu Cătălin Ţîră 21 de ani fostul logodnic al. Nu mă deranja treaba asta.

N-a fost rusine dar nici nu am aparut sa spun din viata mea intima.

Ilinca vandici iubiti
Ilinca Vandici Primele Declaraţii Despre Divorţ Ce Se Intamplă In Căsnicia Vedetei Impact

Ilinca vandici iubiti
Liviu Varciu Si Ilinca Vandici Photos Facebook

Ilinca vandici iubiti
Adevărul Despre Ruptura Bruscă Dintre Fotbalist Si Vedeta Tv Plange După Ilinca Vandici

Ilinca vandici iubiti
Ilinca Vandici Vorbeste Despre Speculatiile Legate De O Posibila

Ilinca vandici iubiti
Exclusiv Ilinca Vandici A Trecut La Al Doilea Fost Iubit Al Cantăreței Adună Ce Aruncă Anda Adam Libertatea

Ilinca vandici iubiti
Exclusiv Pe Ea A Lăsat O Andrei Neacșu Pentru Ilinca Vandici Este Un Nume Greu In Psd Care S A Imbogățit Peste Noapte După Divorț Impact

Ilinca vandici iubiti
Adevărul Despre Ruptura Bruscă Dintre Fotbalist Si Vedeta Tv Plange După Ilinca Vandici

Ilinca vandici iubiti
Ce Spune Ilinca Vandici Despre Zvonurile Privind Divorțul Său Imi Pare Bine Pentru Mine Elle Ro

Posting Komentar untuk "Ilinca Vandici Iubiti"